μια παράκληση

Αγαπητοί μου αδερφοί, η ταπεινή μας αυτή προσπάθεια να παρέχουμε έτοιμο το λειτουργικό υλικό Κυριακής και μεγάλων Εορτών ξεκίνησε δειλά το 2009 και σκοπό είχε να υπηρετήσει τις λατρεύουσες ψυχές των ορθοδόξων Χριστιανών και πιο συγκεκριμένα να βοηθήσει τους πρωτόπειρους ιεροψάλτες, ώστε να μυηθούν όσο πιο άκοπα και επαγωγικά στα κείμενα και στο Τυπικό της Εκκλησίας μας, επιπλέον δε ώστε ιερείς και ιεροψάλτες, οι οποίοι διακονούν σε μεμακρυσμένες του εξωτερικού ή απρόσιτα εξωκκλήσια και χωριά της Πατρίδος, να μεταφέρουν εύχρηστο ένα μόνο φυλλάδιο και όχι ογκώδη βιβλία, και τέλος στόχευσε, να προσφέρει Μηνολόγια ενημερωμένα-εμπλουτισμένα και για όποιους Αγίους με δυσεύρετες Ακολουθίες, είτε πλήρη Ακολουθία Όρθρου και Λειτουργίας, είτε και μόνον έστω τα Απολυτίκιά τους.

Όλη αυτή η προσπάθεια ήταν και είναι και θα εξακολουθήσει να είναι ανιδιοτελής, μη αποσκοπούσα στην ελάχιστη εγκόσμια και υλική προσωπική ωφέλεια.

Οι συγκυρίες όμως των τελευταίων χρόνων μας αναγκάζουν να απευθυνθούμε στην αγάπη σας και να σας παρακαλέσουμε να έχετε υπόψιν, ότι θα ήταν ευπρόσδεκτη μία εθελοντική προσφορά και στήριξή σας. Πολύ περισσότερο η παράκλησή μας αυτή απευθύνεται στους καλούς αναγνώστες μας, που βρίσκονται εκτός Ελλάδος και δεν αντιμετωπίζουν τη φοβερή ενταύθα οικονομική κρίση.

Τα όποια διατιθέμενα ποσά θα κατευθύνονται προς ένα Ορθόδοξο Κοινωφελή Σύλλογο με την επωνυμία «Αγ.Πάντες Ομολογηταί», ο οποίος θα εκδίδει τις σχετικές αποδείξεις και θα ενισχύει εκείνος στη συνέχεια την προσπάθειά μας (αναζήτηση εντύπων Ακολουθιών, φωτοαντίγραφα, πληρωμή του παρόχου wordpress.com ώστε να απαλείψει τις άσχετες διαφημίσεις κλπ).

Ο αριθμός λογαριασμού του Συλλόγου αυτού είναι στην Τράπεζα Πειραιως:  IBAN GR 0171 5580 00 / 65 5813 9320 771. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την διαδικασία του Pay Pal, το οποίο έχουμε τοποθετήσει στο δεξιό μέρος του Ιστοτόπου.

Καλό θα είναι να μας ενημερώνετε για την ταχυδρομική διεύθυνσή σας, ώστε να σας αποστέλλουμε την απόδειξη, η οποία οπωσδήποτε θα εκδίδεται. Απευθυνεσθε εις: f.theologos@gmail.com

Επαναλαμβάνουμε, ότι η προσφορά των Ακολουθιών θα συνεχισθεί απρόσκοπτα και δωρεάν επί όσο διάστημα ευδοκήσει ο Θεός να έχουμε υγεία και ζωή.

Σας ευχόμεθα Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα, και ο Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Ενανθρωπήσας Θεός, το επίκεντρον της ζωής, της ελπίδος και της υμνωδίας μας, ας ευλογεί πλουσίως την ζωή σας.

Ιερομ.Θεολόγος  Αθήνα


Αρέσει σε %d bloggers: